23948sdkhjf

VisionAir satser på nyt forretningsområde

Som led i en strategisk udvikling øger ingeniør- og handelsvirksomheden fra Skanderborg nu fokus på salg af ventilationskomponenter. Flere samarbejdsaftaler er allerede indgået.
VisionAirs primære forretningsområde har hidtil været forskellige serviceydelser indenfor ventilations-branchen med særlig vægt på projektering og dimensionering af komfort- og industrianlæg.

Dette ændres altså nu med et øget fokus på salg af ventilationskomponenter:

- Som første led i denne udvikling har vi fået forhandling af komponenter, hvor vi ser store potentialer i markedet, og hvor vore leverandører har en unik position, fortæller Kim R. Dalsgaard fra VisionAir.

Han oplyser, at Skanderborg-virksomheden er blevet dansk eneforhandler af storkøkkenventilation fra svenske Tovenco, og at det samtidig er lykkedes at sikre sig forhandlingen af varme-, køle- og genvindingsflader til aggregat- og kanalmontage fra Luvata Söderköping – ligeledes fra Sverige.

Endelig har VisionAir indgået samarbejde med Ziehl-Abegg Danmark om at markedsføre deres ventilatorprogram overfor ventilationsentreprenører, installatører og rådgivende ingeniører.

- Der vil fremover komme mange nye tiltag på komponentområdet. Vi ligger på nuværende tidspunkt i forhandlinger med leverandører af flere spændende produktgrupper, slutter Kim R. Dalsgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11