23948sdkhjf

Kontant udbytte af medlemskab

am system AS tjente pengene hjem for medlemskabet af Metal Supply allerede efter den første forespørgsel i Kontaktforum
<i>am system AS tjente pengene hjem for medlemskabet af Metal Supply allerede efter den første forespørgsel i Kontaktforum</i>

Der er kontant udbytte ved at være medlem af Metal Supply. Det er virksomheden am system AS et frisk eksempel på.

am system AS, der holder til i Them syd for Silkeborg, blev medlem af Metal Supply i uge 42. I uge 43 sendte produktionsingeniør Ole Bagge den første forespørgsel på en underleverance ud via Kontaktforum.

Ganske vist kom der kun én reaktion på forespørgslen. Men underleverandørens tilbud var til gengæld så favorabelt, at am system tjente pengene til medlemskabet hjem alene på den ordre.

Senere på ugen sendte Ole Bagge endnu en forespørgsel ud. Denne gang kom der ti reaktioner.

- Vi er endnu ikke færdig med at vurdere de forskellige tilbud, men jeg er sikker på, at vi finder en både god og billig leverandør, således at vi også i denne omgang får kontant fordel af at anvende Kontaktforum, siger Ole Bagge.

Butiksindretning fra am system i Minit Colors, en belgisk kæde af fotoforretninger.At finde de rette underleverandører er en betydelig opgave for am system AS. Virksomheden producerer butiksindretning til ind- og udland, og delkomponenterne til am systems produktion leveres af mellem 15 og 20 underleverandører. Der sker en løbende vurdering og fornyelse blandt underleverandørerne, og den er hidtil mest sket gennem personlige netværk.

- Vi håber, at Metal Supply ikke blot kan give os besparelser på underleverancer, men at Kontaktforum også kan gøre det mindre tidkrævende for os at finde nye og egnede partnere, siger Ole Bagge.

am system AS har siden 1954 designet og produceret butiksindretning. Virksomheden har i dag omkring 60 medarbejdere fordelt på salg, udvikling og produktion. Virksomheden råder over ca. 12.000 m² produktionsareal og kan således også tilbyde egnede produktioner og underleverancer til medlemmer af Metal Supply.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063