23948sdkhjf

Ny direktør hos Danfoss

Vagn Helberg afløser den pensionerede Finn Fastrup som chef for Refrigeration & Air Conditioning Segment, der står for over halvdelen af koncernens aktiviteter
<i>Vagn Helberg afløser den pensionerede Finn Fastrup som chef for Refrigeration & Air Conditioning Segment, der står for over halvdelen af koncernens aktiviteter</i>

Efter 39 års virke i Danfoss-koncernen har President for Refrigeration & Air Conditioning Segment Finn Fastrup valgt at gå på pension. Han afløses den 1. januar 2004 af Vagn Helberg, der hidtil har ledet en af segmentets divisioner.

Vagn Helberg – ny leder af stort Danfoss-segment.- Finn Fastrup har ydet en meget stor og betydningsfuld indsats for Danfoss, og det er med beklagelse, at direktionen har accepteret Finn Farstrups beslutning om at gå på pension med udgangen af 2003. Finn Fastrup har en stor del af æren for, at Danfoss i dag står på en solid strategisk og forretningsmæssig platform indenfor køle- og luftkonditioneringsindustrien. Danfoss’ direktion er derfor glad for, at Vagn Helberg, der har været blandt Finn Fastrup stærkeste støtter, har taget imod udfordringen om at fortsætte arbejdet, siger koncerndirektør og COO Hans Kirk.

Refrigeration & Air Conditioning Segment udgør godt og vel halvdelen af Danfoss’ samlede aktiviteter. Segmentet opererer globalt som en ledende leverandør af kompressor- og automatikløsninger til køle- og luftkonditioneringsindustrien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063