23948sdkhjf

Overenskomst tilstræbes inden 10. februar

Dansk Industri, DI, og CO-industri har lavet plan for de kommende overenskomstforhandlinger.
<i>Dansk Industri, DI, og CO-industri har lavet plan for de kommende overenskomstforhandlinger. </i>

Overenskomstforhandlinger for industrien vil denne gang foregå på den måde, at i første omgang går CO-industri og DI i gang med at iværksætte de tekniske forberedelser, og de indledende drøftelser inden de egentlige overenskomstforhandlinger begynder efter nytår.

Det tilstræbes at undgå opsigelse af overenskomsterne. Men skulle det blive nødvendigt, er det aftalt, at samtlige overenskomster mellem parterne, der kan opsiges til ophør den 1. marts 2004, betragtes som rettidigt opsagt af overenskomstparterne, hvis opsigelsen er modparten i hænde senest den 10. februar 2004 - med mindre andet aftales.

De to største overenskomster, der er omfattet af forhandlingerne mellem CO-industri og DI, er Industriens Overenskomst, der dækker faglærte og ikke-faglærte arbejdere, og Funktionæroverenskomsten for tekniske og administrative funktionærer. Disse overenskomster gælder direkte for 6.100 virksomheder og omfatter ca. 220.000 medarbejdere.

Drøftelserne mellem de to organisationer føres af administrerede direktør Hans Skov Christensen, DI, og direktør Kim Graugaard, DI, og fra CO-industri er det formanden, Thorkild E. Jensen, og næstformanden, Børge Frederiksen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109