23948sdkhjf

Succes tvinger valsevirksomhed til stor udvidelse

Gustav Østergaards Maskinfabrik udvider produktionsarealet med 30 % i Vejles midtby. Strategiskift er hemmeligheden bag fremgang.
Landets ældste valsevirksomhed, Gustav Østergaards Maskinfabrik A/S i Vejle, har så stor succes med valsning af aluminiumprofiler, at selskabet nu udvider sit produktionsareal med 30 %. Det sker ved at inddrage naboejendommen.

Det er samtidig sidste mulighed, virksomheden har for vækst på den nuværende adresse på Boulevarden i Vejles midtby. Næste gang en udvidelse kommer på tale, er det nødvendigt at flytte til et industriområde.

Højere omsætning med færre medarbejdere
Siden direktør Asger Andersen for otte år siden overtog maskinfabrikken, er virksomhedens omsætning indenfor valsning tredoblet. Inden for de sidste tre-fire år er antallet af medarbejdere derimod reduceret fra 37 til det halve.

Baggrunden er et strategiskift bort fra det traditionelle smedearbejde til fordel for det højt specialiserede arbejde med valsning af både stål og aluminiumprofiler.

- Det er ikke antallet af medarbejdere, der er afgørende for en virksomheds succes. Det er derimod den knowhow, den enkelte ansatte har. Vi har i dag en organisation, der er i stand til at gøre ting, som mange betegner som umulige. Medarbejderne er i stand til at udnytte maskinernes formåen til det yderste. Det er hemmeligheden bag vores fremgang, siger direktør Asger Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094