23948sdkhjf

Nordisk CAD-forhandler går ind på det tyske marked

NTI CADcenter, som blandt andet er en af Europas største leverandører af software-løsninger til byggeri og industri fra Autodesk, har overtaget det tyske firma CWSM GmbH Software Solutions.

Med overtagelsen af CWSM GmbH Software Solution råder NTI-gruppen over en samlet medarbejderstab på 250 personer fordelt på kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Koncernomsætningen forventes at overstige 400 mio. kr. i 2017.

Jesper Kalko, administrerende direktør, NTI CADcenter, udtaler i forbindelse med ekspansionen i Tyskland:

- Vi er midt i en digital revolution. Der sker væsentlige ændringer på den måde, kunderne efterspørger og bruger softwareapplikationer på. Disse høje brugerforventninger kræver etablerede serviceudbydere med tilsvarende ressourcer til rådgivning, udvikling og support af en bred vifte af applikationer.

Siden 1990 har CWSM GmbH Software Solutions været autoriseret systemhus med specialer indenfor CAD-applikationer, GIS-løsninger og it-systemløsninger. Firmaet udvikler hardware- og software-løsninger og understøtter introduktionen af nye teknologier. Med fem kontorer i Magdeburg, Berlin, Dresden, Mannheim og Bottrop serviceres virksomheder i Tyskland, Luxembourg og Østrig.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109