23948sdkhjf

Sanistål sælger endnu en del af Carl F

Stålgrossisten har med virkning fra 30. juni indgået en aftale om salg af D Line projektforretningen, der producerer en række arkitekttegnede greb.
Køber er et nystiftet selskab, hvor Carl F Internationals nuværende salgsdirektør, Frederik Petersen, og tidligere administrerende direktør, Hans Christian Petersen, er blandt ejerne. Handlen er betinget af visse forhold fra parternes side, som forventes afklaret i løbet af de kommende uger.

Det nye selskab, der vil basere sig på varemærkerne D Line og Collections of Ikons, overtager en stor del af medarbejderne i såvel Danmark som i de udenlandske enheder.

Påvirker ikke økonomiske forventninger
Efter salget vil forretningsaktiviteterne i Carl F International bestå af fem mindre udenlandske selskaber, som fremadrettet tilsammen forventer et mindre, positivt driftsresultat.

Salget påvirker ikke resultatet af de fortsættende aktiviteter. Der forventes derfor stadig et EBITDA for 2010 på 50-100 mio. kr. før gevinster fra salg af ejendomme.

Sanistål har hidtil ikke specificeret det forventede resultat af ophørende aktiviteter. Da salget af de væsentligste dele af projektforretningen nu er gennemført, og usikkerheden vedrørende de ophørende aktiviteter dermed er reduceret væsentligt, opgør Sanistål det forventede resultat af ophørende aktiviteter på mellem -65 mio. kr. og -75 mio. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109