23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
A/S Cimbria
Christian Otto Sinding er tiltrådt som formand for bestyrelsen. John Hestehave, direktør, er udtrådt af bestyrelsen.

A/S Cimbria er koncernselskab i Cimbria gruppen, som udvikler komplette anlæg til korn- og frøbehandling samt enkeltmaskiner til behandling, transport og opbevaring af alle slags bulkvarer.

Backhausen A/S
Henrik Søren Backhausen og Mogens Kammer Pedersen er udtrådt af bestyrelsen for Backhausen A/S, hvorefter Jannie Ringgren Backhausen og Daniel Backhausen er indtrådt.
Backhausen A/S arbejder inden for autolakering, industrilakering og overfladebehandling.

Bilwinco A/S
Jens Møller, direktør i Jens Møller Ledelsesrådgivning ApS, og Per Agger-Nielsen er begge udtrådt af bestyrelsen.

John Ole Hansen, Holland, er indtrådt som formand for bestyrelsen. Allan Clausen, økonomidirektør i Bilwinco Holding A/S, er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Bilwinco producerer vægte og tilbyder komplette pakketterings- og vejeløsninger til metal- og fødevareindustrien.

Elefantriste A/S
Aksel Bøegh og Peder Fahrsen Pedersen er begge udtrådt af bestyrelsen. Peder Christian Fahrsen Pedersen, Storbritannien, er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Elefantriste A/S udvikler og fremstiller pressvejste elefantriste i alle udformninger, skridsikre planker, lejdertrin og eksklusive designriste.

FLS International ApS
Niclas Bavnshøj er i direktionen for FLS International ApS blevet udskiftet med Liston Baldeo Gangia.

Offshore Center Danmark
Offshore Center Danmark udvider bestyrelsen med direktør for Offshore Engineering Jesper Møller fra vindmølleproducenten Siemens Wind Power A/S og salgsdirektør Kaj Lindvig fra A2SEA A/S.

Derudover indtræder campusleder, associeret professor Anders Schmidt Kristensen fra Esbjerg Institute of Technology – Aalborg Universitet i bestyrelsen.

Scandinavian Brake Systems A/S
Leif Stiholt, administrerende direktør i Stiholt Holding A/S, og Hans Jørgen Kaptain, advokat i Advokatfirmaet Hjulmand & Kaptain I/S, er begge udtrådt af bestyrelsen. Tage Reinert er indtrådt som formand for bestyrelsen. Hans Jørgen Sørensen er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Scandinavian Brake Systems A/S (SBS) er en af Europas førende specialister inden for bremse- og friktionsdele til motorkøretøjer, vindmøller og industrien.

Tajco A/S
Rørhaleproducenten Tajco A/S i Grindsted har hentet Torben Ballegaard Sørensen, 59 år, ind til formandsposten. Han afløser Ole Mikkelsen, som har været formand i fire år.

Tajco laver rørhaler til udstødningsrøret på biler.

Ulefos NV A/S
Ulefos A/S har ansat Boye Lundgaard, 33, som salgschef for virksomhedens nye VA-afdeling, der skal udbygge produktprogrammet til at omfatte produkter inden for spildevands- og vandforsying.

Ulefos er førende indenfor kloakstøbegods på det danske marked, men derudover omfatter produktprogrammet også ildfaste materialer til industrien, forhøjelseringe til kloakering, gadeinventar som parkbænke og lignende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093