23948sdkhjf

Optimalt mix af virksomheder

Metal Supply satser på målrettet udbygning af jern- og maskinbranchens kommunikationsportal til gavn for medlemmerne
<i>Metal Supply satser på målrettet udbygning af jern- og maskinbranchens kommunikationsportal til gavn for medlemmerne</i>

En optimal sammensætning af virksomheder på kommunikationsportalen er Metal Supply’s øjeblikkelige mål for den fortsatte ekspansion.

Den optimale sammensætning er nået, når aftagervirksomhederne kan finde et tilstrækkelig stort antal underleverandører, og når underleverandørerne får de nødvendige forespørgsler og ordrer.

I den forløbne uge er antallet af Metal Supply-medlemmer nået op på 152 virksomheder – aftagere og underleverandører mellem hinanden. Men mikset er endnu ikke optimalt.

Marketing-koordinator Marie-Therese Svanholm, Metal Supply: Vi går målrettet efter at skabe det optimale mix af virksomheder på portalen.- Vi har for eksempel hørt fra et af vore medlemmer, en aftagervirksomhed, at de ikke har kunnet finde de potentielle underleverandører, som de efterspørger, fortæller marketing-koordinator Marie-Therese Svanholm fra Metal Supply.

I andre tilfælde er det underleverandører, der har efterlyst forespørgsler indenfor deres specielle kompetence-områder.

- Derfor går vi målrettet efter at hverve nye medlemmer, der passer ind i de huller, vi er blevet gjort opmærksom på, fortæller Marie-Therese Svanholm. Og med 4 – 5 nye medlemmer om ugen bliver Metal Supply-portalens mix af virksomheder støt og sikkert bedre.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094