23948sdkhjf

Stor opgave til MAN B&W

MAN B&W Diesel’s serviceafdeling i Frederikshavn styrker sin position i markedet for store motorudskiftnings- og ombygningsopgaver
<i>MAN B&W Diesel’s serviceafdeling i Frederikshavn styrker sin position i markedet for store motorudskiftnings- og ombygningsopgaver</i>

MAN B&W Diesel A/S har sikret sig kontrakt på en stor og bemærkelsesværdig motorudskiftningsopgave ombord på bil- og passagerfærgen M/S Banasa, der sejler over Gibraltarstrædet fra Algeciras i Spanien til Tanger i Marokko.

Det er tredje gang, at MAN B&W’s motor- og installationsspecialister fra firmaets Service Center Denmark, Frederikshavn udfører job af denne karakter og størrelse. Med den nye kontrakt på referencelisten har Service Center Denmark sikret sit fodfæste i markedet for store maskinrums-, motorudskiftnings- og ombygningsopgaver.

Yderligere skal MAN B&W Alpha-fabrikken i Frederikshavn levere skibets fire nye hovedmotorer sammen med forskelligt hjælpeudstyr.

Færgen er siden 1996 blevet ejet og drevet af firmaet Comarit.

En væsentlig årsag til, at rederier vælger at bringe skibe til Danmark, er at opnå den kortest mulige såkaldte offhire-periode, hvor skibene er ude af drift. Det gælder også for denne kontrakt, der er kompleks med omfattende installation af hovedmotorer og hjælpeudstyr samt overhaling af eksisterende hjælpesystemer. Det er her afgørende at få en komplet pakke – med hovedmotorer leveret og installeret af samme organisation.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063