23948sdkhjf

Thisted-firma i offensiven

CSK Stålindustri bliver eneforhandler af Eurostair og vil dermed udbygge sin position som en af landets førende på markedet for ståltrapper
<i>CSK Stålindustri bliver eneforhandler af Eurostair og vil dermed udbygge sin position som en af landets førende på markedet for ståltrapper</i>

Nu kan CSK Stålindustri A/S i Thisted tilbyde spindeltrapper fra Eurostair i Sverige, meddeler firmaet.

Aftalen om eneforhandling i Danmark forventes på sigt at medføre, at CSK Stålindustri også bliver en af de førende aktører på levering af spindeltrapper. Brand er en af de hyppigste årsager til dødsfald herhjemme, derfor skal der være fokus på at have de nødvendige flugtveje. Dertil vil spindeltrapper ofte være en optimal løsning både pris- og pladsmæssigt, mener CSK.

Eurostair-trapperne fremhæves som en fleksibel løsning, som kan tilpasses kundernes individuelle ønsker. Trapperne er udført som et optimeret modulsystem, som medfører at prisbillig løsning, der klart vil kunne konkurrere på det danske marked.

CSK Stålindustri er i dag en af landets førende leverandører af stålkonstruktioner og ståltrapper og forventer med forhandlingen af spindeltrapper at markere sig yderligt på markedet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078