23948sdkhjf

Den korteste vej for branchens nyheder

Metal Supply’s nyhedsbrev er efter to uger oppe på 556 modtagere og er en unik mulighed for at sende og modtage information i jern- og maskinbranchen
<i>Metal Supply’s nyhedsbrev er efter to uger oppe på 556 modtagere og er en unik mulighed for at sende og modtage information i jern- og maskinbranchen</i>

Metal Supply’s nyhedsbrev er den korteste vej til at modtage og sende nyheder i jern- og maskinbranchen i Danmark.

Nyhedsbrevet blev udsendt første gang for to uger siden og modtages i dag af 556 abonnenter i og omkring branchen, og der kommer flere til hver dag efterhånden som det bliver kendt, at der er tale om en unik service.

Nyhedsbrevet er knyttet sammen med den nye artikel-service på Metal Supply-portalen, www.metal-supply.dk . Portalen har i den seneste ti dages periode har 800 forskellige brugere og i alt 5.000 sidevisninger.

I nyhedsbrevet får abonnenterne i meget kort form en orientering om de nye artikler, der hver dag præsenteres på portalen. Dels i forbindelse med nyskabelsen Branchenyheder, dels i relation til portalens øvrige forum’er – Kontaktform, Markedspladsen og Vidensforum.

Fra nyhedsbrevet kan abonnenterne umiddelbart klikke sig ind på artiklerne og få adgang til nyheder, reportager og baggrundsartikler af særlig interesse for jern- og maskinbranchen.

Metal Supply’s nyhedsbrev er ikke blot en bekvem må at modtage information på. Det er en unik kanal til spredning af information til jern- og maskinbranchen. Og den står åben for enhver, der har relevant information til branchen.

Metal Supply modtager informationer i form af pressemeddelelser, nyhedsbreve eller lignende på e-mail adressen redaktion@metal-supply.dk.

Du er også velkommen til at ringe, skrive eller faxe til Metal Supply, Åstrupvej 10, 9800 Hjørring, telefon 9623 6066, telefax 9623 6069.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125