23948sdkhjf

Netværk styrker underleverandører

Med Center For Underleverandører, CFU, som tovholder går underleverandører til automotive-branchen sammen i netværk
<i>Med Center For Underleverandører, CFU, som tovholder går underleverandører til automotive-branchen sammen i netværk</i>

På torsdag i næste uge mødes en række underleverandører inden for det, man kalder automotive-branchen, til det første møde i det, der skal blive til et egentlig videns-netværk virksomhederne imellem, skriver ErhvervsBladet.

Automotive-branchen dækker alle de virksomheder, der er underleverandører til producenter af køretøjer, hvad enten der er tale om biler, entreprenørmaskiner, gaffeltrucks eller noget fjerde.

Det er Center For Underleverandører, CFU, som er tolvholder på projektet. Om baggrunden siger centrets direktør, Peter Aarø til ErhvervsBladet:

- Gennem flere år har vi bl. a. set, hvordan de store bilproducenter konstant skærper kravene til underleverandørerne på snart sagt et hvilket som helst område. Det være sig kvalitet, logistik, elektronik, mekanik - ja endda miljø. Mange af de danske underleverandører står ofte alene overfor alle de nye krav og normer. Her er det visionen, at medlemmerne kan inddele netværket i flere arbejdsgrupper, som holder alle ajour med de nyeste tiltag på specifikke områder. På den måde vil vi kunne skabe en fælles viden om standarder og kravsspecifikationer, som gør det lettere for hver enkelt deltager at følge med, forklarer han.

I følge Peter Aarø er der herhjemme mellem 100 og 150 virksomheder, der er underleverandører til automotive-branchen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078