23948sdkhjf

Satair køber amerikansk selskab

Den danske leverandør til flyindustrien har indgået en foreløbig aftale om køb af Aero Hardware.
Aero Hardwares beskæftiger sig med forarbejdning og tilpasning af hydraulikslanger til brug i flyindustrien, og virksomheden er specialiseret inden for Eaton Aerospaces produkter.

Når købet er endeligt gennemført, forventes det i den første 12 måneders periode at bidrage med en vækst i Satairs omsætning på ca. 16 mio. dollars (98 mio. kr.).

Skal realisere vækstambitioner
- Der ligger flere strategiske overvejelser bag Satairs beslutning om at købe Aero Hardware; Opkøbet vil medvirke til at realisere Satairs vækstambitioner, det vil udvide produktsortimentet til kunderne, og det vil styrke relationerne til Eaton Aerospace, som er en af Satairs største leverandører, siger John Stær, CEO i Satair.

- Vi vurderer samtidig, at der er attraktive muligheder for mersalg i forhold til den nuværende omsætning i Aero Hardware, da produkterne nu kan sælges via Satairs globale salgsorganisation og stort set findes på alle flytyper. Derfor passer opkøbet perfekt ind i Satairs strategi, uddyber han.

Den samlede købesum er aftalt til 13,5 mio. dollars (82 mio. kr.), hvoraf goodwill m.m. forventes at udgøre ca. 10 mio. dollars (61 mio. kr.). Købesummen betales med 8,5 mio. dollars (52 mio. kr.) ved kontraktens indgåelse, mens de resterende 5,0 mio. dollars (30 mio. kr.) konverteres til et rentefrit lån, der indfries 12 måneder senere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11