23948sdkhjf

Grundfos er stadig verdens største pumpeproducent

De øvrige spillere på markedet for pumper og pumpesystemer må fortsat se i retning af Bjerringbro, når de skal finde verdens førende producent.
I en dugfrisk opgørelse fra Europas største sammenslutning af industrivirksomheder – tyske VDMA - fastholder Grundfos sin position som verdens nummer ét inden for pumper og pumpesystemer.

- Vi er stolte over og glade for, at Grundfos yderligere styrker sin position i betragtning af den globale økonomiske krise. Hele organisationen evnede i løbet af kort tid at tilpasse sig den nye situation. Derfor klarede vi skærene og kom i mål med et fornuftigt resultat, som altså fastholder os som leder inden for vores område. At vi fortsat er verdens største producent understreger, at vores globale tilstedeværelse, alsidige kompetencer og produktprogram gør os stærkere og bedre rustet til fremtiden, siger koncerndirektør Søren Ø. Sørensen.

Fornyet styrke flere steder
Grundfos er kommet ind i 2010 med fornyet styrke, og de første måneder har vist, at flere vigtige markeder er tilbage i vækstsporet.

- Vi tror ikke, at 2010 bliver året, hvor konsekvenserne af krisen forsvinder. Det kommende år bliver ikke et år med massiv vækst, men vi forventer dog en svag stigning. Således kan vi fx se, at Rusland og flere centraleuropæiske lande er inde i en god udvikling. Dertil kommer Kina, som tegner positivt. Vi sætter bæredygtighed forrest i vores måde at tænke og drive virksomhed på. Og vi kan se et øget fokus på energisparende adfærd, nye energiformer og bæredygtig produktion, sammenfatter Søren Ø. Sørensen.

Grundfos agter at fastholde positionen som verdens største pumpeproducent gennem fortsat massiv satsning på forskning og udvikling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.223