23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Barto Nakskov A/S
Preben Tolstrup, koncernchef og administrerende direktør i Logstor Holding A/S, Søren Friis og Torkel Baden Olrik er alle udtrådt af bestyrelsen. Poul Kvist er indtrådt som formand for bestyrelsen. Lars Bonderup Bjørn, administrerende direktør i Norhaven Holding A/S, og Niels Jesper Jespersen Jensen, direktør i Novi Innovation A/S er begge indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Barto Nakskov A/S er underleverandør til træ-, møbel- og metalindustrien.

Cimbria Unigrain A/S
Christian Andersen, controller i A/S Cimbria, er indtrådt som formand for bestyrelsen. Peter Enevoldsen er udtrådt af bestyrelsen.

Cimbria Unigrain fremstiller maskiner til fødevareindustrien.

Dania Jernstøberi
Jon Jensen, 51 år, er udnævnt som ny fabriksdirektør i Dania Jernstøberi i Aars med ansvar for støberi og maskinfabrik. Han har siden 2007 været produktionschef i virksomheden, der efter betalingsstandsning og ejerskifte sidste år er tilbage på sporet.

European Energy Research Alliance (EERA)
EERA har valgt Risøs direktør Henrik Bindslev til ny formand.

Ti store forskningsinstitutioner i Europa, heriblandt Risø DTU, besluttede for halvandet år siden at gå ind i et formaliseret samarbejde om at udvikle bæredygtige energiteknologier, og ved en konference den 3.-4. juni i Madrid lanceredes de første fælles forskningsprogrammer i the European Energy Research Alliance (EERA).

Hans Buch A/S
Jørgen Ajslev, direktør, er indtrådt som formand for bestyrelsen. Mads-Ole Astrupgaard, administrerende direktør i Fritz Schur Teknik A/S, er udtrådt af bestyrelsen.

Hans Buch A/S er et ingeniør- og handelsfirma med primære forretningsområder inden for elektroteknisk og mekanisk udstyr, elektronik og marineudstyr, procesudstyr og instrumentering.

Maersk A/S
Flemming Edvard Ipsen, executive vice president i rederiet A.P. Møller A/S, og Claus Valentin Hemmingsen, partner i firmaet A.P. Møller, er begge udtrådt af bestyrelsen. Trond Ødegård Lie er indtrådt som formand for bestyrelsen. Jesper Cramon er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Uniscrap A/S
Otto Gerd Hähne, Tyskland, er indtrådt som medlem af bestyrelsen. Peter Lau Stendorf Hansen og Mogens Christian Stendorf Hansen er begge udtrådt af bestyrelsen.

Ativiteterne i Uniscrap A/S samler sig om indsamling, oparbejdning og afsætning af papir og pap, jernskrot, metalskrot, plast, elektronik og køleskabe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094