23948sdkhjf

Den Digitale Bro til Skandinavien

Nordisk Råd hørte om Metal Supply som banebrydende projekt for grænseregionalt samarbejde
<i>Nordisk Råd hørte om Metal Supply som banebrydende projekt for grænseregionalt samarbejde</i>

Metal Supply er et banebrydende projekt med henblik på at bygge en Digital Bro over Kattegat og Skagerrak og dermed virkeliggøre tidligere økonomiminister Marianne Jelveds vision om at skabe Den Skandinaviske Triangel.

Det var budskabet fra direktøren fra Vendsyssel Udviklingsråd, Ole Albæk, da han talte til Nordisk Råds samling i Frederikshavn.

Ole Albæks indlæg blev holdt i forbindelse med den del af Nordisk Råds samling, der handlede om Grænseregionalt Samarbejde.I sit indlæg redegjorde Ole Albæk for arbejdet med at gøre Metal Supply’s kommunikationsportal til omdrejningspunkt for skabelse af forretningsmæssigt fornuftige relationer mellem virksomheder i Nordjylland, det vestlige Sverige og det sydlige Norge. Det er udkantområder, som ellers kan have svært ved at hævde sig i disse år, hvor udviklingen koncentreres om metropolerne.

På mødet udtrykte politikere fra alle tre lande fra såvel det nationale som det regionale niveau anerkendelse af Metal Supply-projektets vision om at blive Den Digitale Bro over Kattegat og Skagerrak.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078