23948sdkhjf

Dansk producent af boreudstyr foran væksthop

Allerød-virksomheden Welltec satser på at mangedoble omsætningen i løbet af de kommende år.
Verdens olieproducenter udnytter kun omkring 25-30 % af de kendte oliereserver. Resten er ganske enkelt for vanskeligt at udvinde. Det skriver Børsen.

Men med teknologi fra danske Welltec kan den udnyttelsesprocent øges med milliardindtjeninger til følge. Derfor ser administrerende direktør Jørgen Hallundbæk store muligheder for Allerød-virksomheden i de kommende år.

Høj overskudsgrad skal fastholdes
- Der er kommet mere fokus på den teknologi, som vi leverer. Hvis man kigger på verdens udnyttelsesgrader, ligger de omkring 25-30 %. Hvis de kan hæves til 35-40 %, er der olie til mange år endnu og mange milliarder til diverse regeringer rundt omkring, udtaler Jørgen Hallundbæk til Børsen.

I 2009 omsatte den danske virksomhed for 723 mio. kr., og efter planen skal det tal stige til mere end 6 mia. kr. inden for tre-fire år. Samtidig er det ambitionen, at man vil fastholde den nuværende overskudsgrad på ca. 60 %.

Welltec mærker især høj vækst i Asien og Sydamerika for øjeblikket, men også det russiske marked er særdeles interessant.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078