23948sdkhjf

Iransk ordre til Semco Maritime

Esbjerg-virksomheden styrker sin internationale markedsposition med kontrakt til 40 mio. kr.
<i>Esbjerg-virksomheden styrker sin internationale markedsposition med kontrakt til 40 mio. kr.</i>

Semco Maritime Engineering & Contracting i Esbjerg har netop skrevet kontrakt på seks million dollars - næsten 40 million kr. - med det iranske firma Marine Industrial Company i Teheran. Firmaet skal i det kommende år bygge en rørlægningspram i Den Persiske Golf til løbende rørlægning af undersøiske olie- og gasrør på store vanddybder, skriver dagbladet JydskeVestkysten

Rørlægningsprammen styres fra en helikopterplatform med beboelsesfaciliteter til 243 personer, og Semco Maritimes andel i projektet omfatter design og systemleverancer, alarm og overvågning, kommunikations- og navigationssystem, elektriske styringssystemer og brandbekæmpelse.

Kontrakten blev indgået i Iran i skarp konkurrence med store internationale ingeniørselskaber og ligger i klar forlængelse af Semco Martimes strategi, der skal fastholde og udvide virksomhedens internationale markedsposition.

- For Semco Maritime betyder ordren, at vi kan sikre det nuværende høje aktivitetsniveau frem til maj 2004, siger General Sales Manager Hans-Peter Jørgensen, der selv deltog i forhandlingerne om kontrakten med Marine Industrial Company.

- Vi vurderer, at kontrakten kan være medvirkende til at sikre vores fremtidige position i Iran, som står overfor store investeringer indenfor olie- og gasindustrien i de kommende år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11