23948sdkhjf

Bladt Industries tæt på salg

En udenlandsk kapitalfond overtager formentlig den nordjyske stålvirksomhed i løbet af få uger.
Det er den danske kapitalfond og medejer af Bladt Industries, Industri Udvikling, der nu melder ud, at et salg af virksomheden er forestående.

- Bladt Industries er en af vores juveler, og den er til salg. Jeg håber, at den er solgt inden for få uger, udtaler administrerende direktør i Industri Udvikling, Lars Blavnsfeldt, til Børsen.

Enighed om salg
Han begrunder frasalget med, at Bladt Industries, med en omsætning tæt på milliarden, simpelthen er blevet for stor for den danske fond, der har specialiseret sig i mindre og mellemstore virksomheder.

Industriudvikling ejer 35 % af virksomheden, mens yderligere 35 % ejes af Lønmodtagernes Dyrtidsfond, og de resterende 30 % ejes af et managementselskab med Bladts direktør Peter Rindebæk og bestyrelsesformand Kaj Taidal.

Hos LD vil man ikke bekræfte, at et salg er forestående. Direktør Lars Tønnesen udtaler blot, at man undersøger mulighederne. Kaj Taidal fra Bladt Management erklærer dog, at der er enighed blandt investorer, hvad angår et salg af virksomheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125