23948sdkhjf

DS Håndværk & Industri uddeler lærlingepris

På DS Håndværk & Industris generalforsamling i weekenden modtog klejnsmed Peter Storm-Mikkelsen årets lærlingepris.
Peter er udlært klejnsmed hos Winthers Smede Entreprise i Roskilde. I virksomhedens indstilling til prisen står der blandt andet:

- Peter viste allerede stor interesse for smedefaget, da han var i praktik, og allerede efter tre dage tilbød vi ham en læreplads. Peter blev meget hurtigt dygtig til det finere smedearbejde og ikke mindst til rustfrit pladearbejde. Peter blev også hurtigt meget god til at udføre komplicerede opgaver, der skulle igennem flere forskellige processer med blandt andet programmering og kørsel med styrede maskiner. Peter er meget vellidt blandt kollegerne og er god til at lære fra sig. Det er meget ofte Peter, der tager sig af de andre lærlinge, og han kommer ofte med gode løsningsforslag til en given opgave.

Altid klar med en hjælpende hånd
Også på skolen var de begejstrede for Peter Storm-Mikkelsen. I sin udtalelse skriver Mikael Grønkjær fra smedeafdelingen på Roskilde Tekniske Skole:

- Udover at være en særdeles dygtig håndværker har Peter mange andre værdifulde egenskaber. Han er altid positiv og er aldrig bange for at give sine medstuderende en hjælpende hånd. Med sit gode humør og store engagement bidrager han i høj grad til et godt arbejdsklima i klassen.

Peter Storm-Mikkelsen er efter endt læretid blevet fastansat i Winthers Smede Entreprise.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.124