23948sdkhjf

Underskud hos Inox efter udfordrende 2009

En række rationaliseringer betyder dog, at udsigterne for 2010 ser langt bedre ud for stålgrossisten.
Den globale finanskrise havde en markant afsmitning på forbruget og ikke mindst på Inox’ danske hjemmemarked. Det resulterede i et fald i forbruget på 30-35 % og smittede af på Inox samlede resultat for 2009, der viste et underskud på 12,8 mio. kr.

- Det er klart, at resultatet ikke lever op til vores forventninger. Men 2009 var et år, der gav store udfordringer. Med baggrund i markedssituationen har det været nødvendigt at reducere medarbejderstaben med 21 personer, så vi i dag har 55 medarbejdere, fortæller administrerende direktør Henry Hansen.

Forventer tilfredsstillende 2010-resultat
- Derudover har vi arbejdet med forbedringer i alle virksomhedens processer for at skabe de nødvendige omkostningsbesparelser. En vigtig brik i dette puslespil har været beslutningen om at implementere en ny ERP-platform, der på en effektiv måde binder hele virksomheden sammen. For eksempel resulterer det fuldt integrerede produktionsstyringssystem i en markant større effektivitet i håndtering af ordrer i servicecentret, siger Henry Hansen.

- På baggrund af de forbedringer, vi har gennemført i 2009, forventer vi et mere tilfredsstillende resultat i 2010 - og vi er allerede godt på vej, slutter Henry Hansen.
Læs mere om: Inox
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14