23948sdkhjf

Motoman Robotics bliver til Yaskawa

Automationsfirmaet Motoman slår sin robotdivision sammen med koncernens moderselskab Yaskawa´s Drives & Motion division.
Dermed udvides produktsortimentet væsentligt. Samtidig ændrer Motoman Robotics Europe AB navn til Yaskawa Nordic AB. Selskabet beholder dog det velkendte Motoman navn på sine robotter. Målet med navneændringen er at tydeliggøre Yaskawa koncernens samlede produktsortiment.

- Vi får som Yaskawa Nordic et større produktudbud med flere helhedsløsninger, og det bliver lettere for vores kunder at overskue vores udbud. Det bliver samtidig tydeligere, at Japanske Yaskawa er verdens største leverandør af robotter, servostyringer og servomotorer, siger Jan Lindmark, administrerende direktør for Yaskawa Nordic AB.

Får bredere produktsortiment
Navneændringen bliver officiel i hele Europa i forbindelse med automationsmessen Automatica 2010, som afholdes i München i dagene 8.–11. juni. Yaskawa Nordic får ansvaret for de nordiske, russiske og tyrkiske markeder, og præcis som tidligere tilbydes såvel systemudvikling og – integration, såvel som salg, installation og service.

Selskabet beholder navnet Motoman på robotterne. Motoman Robot-divisionen organiseres side om side med divisionen for servostyringer og servomotorer: Drives & Motion.

- Vi får et bredere produktsortiment, mere dækkende helhedsløsninger, og vores kunder får adgang til et totalkoncept for automation, siger den danske direktør for Robotics-division, Jesper Gandrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094