23948sdkhjf

Herning-virksomheder etablerer Steelhouse A/S

De to midtjyske virksomheder Meteor Herning og Herning Værktøjs- og Metalvarefabrik har valgt at udvide samarbejdet.
I en tid med rekordmange virksomhedslukninger har Meteor Herning A/S og Herning Værktøjs- og Metalvarefabrik A/S (HVM) besluttet sig for at udvide deres samarbejde, der tidligere primært foregik som et produktionssamarbejde.

- Vort produktionssamarbejde har nu kørt i en periode med god succes, og det var helt naturligt for begge virksomheder at udvide samarbejdet til også at gælde på salgssiden, udtaler direktør for Meteor Herning, Ole Povlsen.

Styrket salgsaktivitet
- Begge virksomheder har haft et ønske om at styrke salgsarbejdet, og der var ikke langt fra tanke til handling, da vi først begyndte at drøfte mulighederne, fortsætter direktør for HVM, Jesper Juul Sørensen.

Derfor ser Steelhouse A/S nu dagens lys. Salgsaktiviteterne vil i første omgang henvende sig mod brancher i vækst, og her vil fokus blive rettet mod energisektoren, blandt andet vind-, sol- og bølgeenergi, biogas, brintteknologi og jordvarme.

- Miljø og infrastruktur vil også være områder, hvor vi vil henvende os, siger direktør for Steelhouse, Carsten Christensen, der udover at være selskabets direktør, også er medejer af selskabet.

Vil hjælpe gode ideer på vej
- Vi vil også tilbyde vore kompetencer til designvirksomheder. Disse virksomheder skaber med deres ide-rigdom et stort grundlag for produktion igennem ny- og videreudvikling af forskellige produkter, og vi mener, at det er vigtigt at komme med i et udviklingsforløb så tidligt som muligt, fortsætter Carsten Christensen.

- Vi mener også, at vi kan hjælpe mange innovationsvirksomheder med at få realiseret deres ideer. Vi har flere gange set, at gode ideer ikke blive til noget på grund af problemer med registrering af produktrettigheder, eller problemer med finansiering til fremstilling af prototyper og lignende, tilføjer Jesper Juul Sørensen.

- Her kan vi tilbyde at hjælpe på flere måder. Det kan være lige fra projektledelse på konsulentbasis til indgåelse af et produktionssamarbejde og/eller et partnerskab. Under alle omstændigheder kan vi være med til at sikre, at ideerne blive realiseret, fortsætter han.

Stor optimisme
Selvom alle fortsat taler om finanskrise, er det ikke noget, som skræmmer de tre ejere af Steelhouse. Som Ole Povlsen udtrykker det:

- Selvfølgelig kan vi alle mærke, at der er en global krise. Men i stedet for at vente på bedre tider mener vi, at vi selv bliver nødt til at gøre noget aktivt. Tidspunktet er også det helt rigtige for projektet, og det vil være medvirkende til, at vi kommer styrkede ud af krisen.

- Det er utroligt motiverende at kunne mærke den store opbakning, der er fra de to produktionsselskaber. Alle er interesserede i at få projektet til at fungere. Så det kan næsten kun gå for langsomt med at komme ud at besøge kunderne, slutter Carsten Christensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109