23948sdkhjf

Iværksætter vil hjælpe underleverandører på kontraktbasis

Søren Quist Frandsen mistede sit job under finanskrisen. Nu har han sadlet om og startet sin egen virksomhed; Combrick.
Med 21 års sælgererfaring inden for tekniske produkter i bagagen har Søren Quist Frandsen nu slået sig ned som selvstændig. Her vil han i princippet fortsætte som sælger, men modsat tidligere kan flere virksomheder nu købe hans kompetencer på én gang.

- Konceptet er at tilbyde underleverandører inden for primært maskinindustrien, energi, forsvar, medico og byggebranchen proaktivt, opsøgende salg og kundekontakt, forklarer Søren Quist Frandsen.

Satser på fire-fem kunder
Han forventer at satse på underleverandører, der ikke selv har sælgere i marken, eller som har brug for alternativ salgskraft.

- Jeg vil kunne hjælpe stort set alle underleverandører, men jeg forventer dog ikke at tage mere end fire-fem kunder ind ad gangen. Der skal være tale om commitment fra min side, og derfor bliver der heller ikke tale om kunder med alt for overlappende kompetencer, siger Søren Quist Frandsen.

- Jeg vil naturligvis kunne udføre opsøgende salg mod virksomhedernes eksisterende kundeportefølje, men jeg vil også kunne rette ressourcer mod en udvidelse af kundemassen, uddyber Søren Quist Frandsen.

Stor eksport-erfaring
Han er allerede i dialog med de første kunder, heriblandt en maskinfabrik i Østjylland, hvor han snart forventer, at der kommer en aftale i stand.

Fysisk har Combrick hjemme i Randers, men Søren Quist Frandsen satser på at kunne hente kunder over hele Danmark.

- Og salgsarbejdet vil også blive eksportorienteret. Jeg har tidligere arbejdet med eksport til Sverige, Norge, Tyskland, Belgien, Holland og Schweiz, så der har jeg også en god ballast, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141