23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
A.P. Møller-Mærsk
General manager Andi Michael Madsen, 29 år, København, er udnævnt til senior general manager i A.P. Møller-Mærsk.

APM Pipelines A/S
Jakob Bo Thomasen er tiltrådt som formand for bestyrelsen. Kerst Klaas Troost er tiltrådt som næstformand for bestyrelsen. Kurt Normann Nielsen, produktionsdirektør i Mærsk Olie og Gas A/S er fratrådt som formand, men forbliver i bestyrelsen. Jakob Plagborg-Møller er udtrådt af bestyrelsen.

Biokube A/S
Sven Krogstrup og Peter Schiøtz er udtrådt af bestyrelsen for Biokube A/S til fordel for Martin Schmidt Taarnhøj.

Biokube udvikler, fremstiller og sælger anlæg til rensning af spildevand.

Lego A/S
Søren Thorup Sørensen er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Mærsk Olie, Algeriet
Martin Paul Salmon har overtaget Engel van Spronsens post som administrerende direktør i direktionen for Mærsk Olie, Algeriet A/S.

Nordisk Aluminat A/S
Thomas Märcher Horneman Stilling er udtrådt af bestyrelsen for Nordisk Aluminat A/S til fordel for Leif Schmidt Dalsgaard.

Nordisk Aluminat producerer og leverer aluminium- og jernbaserede kemikalier samt calciummagnesiumacetat (CMA).

Rambøll A/S
Peter Heymann Andersen, er udnævnt til direktør for Rambøll Energis globale waste-to-energy division. Han har været afdelingsleder for en af Rambølls waste-to-energy afdelinger siden 2001.

Desuden er Klaus Andersen udnævnt til afdelingsleder og Kim Steen Jensen til projektchef i Rambøll Energis globale vinddivision.

Skako
Lars Bugge, 50 år, tiltræder 1. juni som koncernchef i Skako og som CEO med operativt ansvar i Skako Concrete og Skako Vibration. Han kommer fra posten som administrerende direktør i Uni-chains.

Samtidig udnævnes Carl Graversen, der hidtil har været direktør for Skako Vibration, til CFO for Skako og indtræder i direktionen i de samme tre selskaber.

Skykon
Lars Fuglsang, 38 år, er tiltrådt som vice president i Skykon med ansvar for Skykon Composites. Han har tidligere været global research director i LM Glasfiber.

Desuden er Claus Holk Poulsen, 43 år, tiltrådt som sales director. Han kommer fra et job som director i Baltship og har tidligere været administrerende direktør i Nordex UK.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094