23948sdkhjf

Bema skal fordobles på fem år

Specielt det tyske marked ser interessant ud for den sønderjyske producent af internt transportmateriel.
I 2009 hentede Haderslev-virksomheden Bema et bruttoresultat på 26 mio. kr., men en ny vækstplan skal sikre, at det stiger til ca. 60 mio. kr. i løbet af de kommende fem år.

- Vi skal til at organisere vores salgsarbejde anderledes. Vi skal være langt mere opsøgende. Og så skal vi bruge vores navn, som er kendt og respekteret i branchen, siger Ove Weiss, der er blevet ansat som salgschef i Bema, til Børsen.

Teknologisk opgrdering
Nøglen til væksten er eksport. I dag afsætter Bema 60-65 % af sine produkter i Danmark, mens resten eksporteres til hovedsageligt Sverige og Norge. Owe Weiss ser derfor store muligheder i også at opdyrke det tyske marked.

For at lægge grunden til succesen har Bema i de seneste år investeret mange millioner i en teknologisk opgradering af virksomheden samt i en flytning til nye lokaler ved motorvej E45. I de nuværende fem produktionshaller er der plads til at udvide produktionen med 40-50 %, og derudover er der plads til at bygge yderligere fem haller.

Bema er specialiseret inden for fremstilling af transportsnegle og komponenter for transportsnegle til industrielt brug. Virksomheden ejes af Steen Madsen samt de to ejerkolleger Tina Poder og Erik Rasmussen.
Læs mere om: Bema
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125