23948sdkhjf

Viden-virksomheder på vej mod fusion

FORCE Technology, som er blandt Metal Supply’s videnleverandører, er på vej til en fusion med samarbejdspartneren dk-TEKNIK ENERGI og MILJØ.
De sidste par år har de to viden-virksomheder FORCE Technology og dk-TEKNIK ENERGI og MILJØ haft et tæt samarbejde - og alle samarbejdsrelationerne har haft positive resultater. Så positive, at de to virksomheder nu arbejder hen imod en egentlig Beslutningen om at sammenlægge FORCE og dk-TEKNIK skyldes først og fremmest ønsket om at styrke udbuddet af teknologiske ydelser.

- Vores teknologiske kompetencer og ydelser ligger meget tæt op ad FORCE's. Vi overlapper ikke hinanden, men supplerer derimod hinandens ydelser. En sammenlægning betyder altså, at vi vil kunne tilbyde vores kunder større teknologiske løsninger. 2+2=5 - det er hele formålet med fusionen, siger Christian Groth, administrerende direktør for dk-TEKNIK til Teknologiportalen.

Udover, at fusionen giver mulighed for at kunne supplere hinandens ydelser over for kunderne, er der store fordele at hente for begge virksomheder.

For dk-TEKNIK er det FORCE's store internationale dækning der trækker. FORCE Technology har udenlandske datterselskaber og er vant til at operere internationalt - og kan dermed føre dk-TEKNIK ud i den vide verden.

- For en virksomhed som vores, der lever af spidskompetence, er det nødvendigt at være større end vi er i øjeblikket for at klare sig internationalt. Nu får vi muligheden, ved at koble os på FORCE's store internationale netværk, siger Christian Groth.

For FORCE Technology følger sammenlægningen den forretningsstrategi man har kørt den seneste tid, hvor større og mere komplette ydelser har været i fokus.

- Vores samarbejde indtil nu har vist, at sammen kan dk-TEKNIK og FORCE levere mere helhedsorienterede løsninger og produkter, siger administrerende direktør Ernst Tiedemann fra FORCE Technology.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078