23948sdkhjf

Frese åbner i Australien

Den danske producent af ventiler har åbnet nyt salgskontor down under.
Det nye salgskontor ligger i Sydney og får det officielle navn ”Frese Australasia & South Africa”. Kontoret ledes af salgsdirektør James Reid, der har arbejdet i Storbritannien for Frese Limited de sidste to år. Han har 19 års erfaring med salg af forskellige mærker, generelle ventiler, industriventiler og ventiler til byggebranchen.

Fremstødet i Australien kommer, fordi Frese mærker øget efterspørgsel efter flere af koncernens produkter blandt andet, fordi der i lande som Australien og New Zealand er øget fokus på energibesparelser.

Forventer høj vækst
Samtidig hæfter Frese sig ved, at der er god gang i den Australske økonomi takket være landets eksport til Kina. Derimod forventer man, at det tager længere tid at få gang i salget i New Zealand og Sydafrika.

- Vi forventer en støt stigning på 20 % om året med meget mere potentiale, når de større Frese Optima ventiler kommer på markedet. På lang sigt ønsker vi, at Frese bliver det mest kendte og anvendte mærke dynamiske HVAC-ventiler i denne del af verden. Vi forventer at udvide sortimentet til fordel for både vores kunder og tallene på bundlinjen, fortæller James Reid.

Lige fra begyndelsen vil Frese samarbejde med maskintekniske konsulenter for at få produkterne specificeret på baggrund af Frese ventilernes energibesparende funktioner og nemme idriftsætning. James Reid følger op med entreprenørerne for at sikre, at Frese får ordrerne. Dette arbejde udfører han i samarbejde med Freses partnere og distributører: Tradelink Plumbing i Australien, HJ Asmuss i New Zealand og Vac-cent Services i Sydafrika.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095