23948sdkhjf

Sydamerikansk ordre til FLSmidth

FLSmidth har indgået kontrakt med et uruguayansk selskab på modernisering af en cementfabrik.
Kontrakten har en værdi af ca. 239 mio. kr. med det statsejede uruguayanske selskab Administración Nacional De Combustibles, Alcohol y Portland (ANCAP) på levering af udstyr samt supervision til en opgradering af deres Paysandú cementfabrik, som FLSmidth leverede den første produktionslinje til i 1972.

Fabrikken er beliggende i Paysandú provinsen, 400 km nordvest for Montevideo i nærheden af den argentinske grænse.

Gammel kunde
Ordren består af en opgradering af den eksisterende ovn 2 fra en kapacitet på 750 tons per dag til en fremtidig kapacitet på 1.800 tons per dag. Opgraderingen af ovnen giver en væsentlig miljøforbedring og en mere energibesparende cementfremstillingsproces.

Udstyret til opgraderingen omfatter et knuseri til råmaterialer, et råmaterialelager, fødesiloer, råmaterialefødning til råmølle, råmølleri, siloudstyr, ILC forvarmer, ombygning af den eksisterende ovn, klinkerkøler, klinkertransport samt el- og kontroludstyr.

- Vi er glade for at kunne fortsætte det gode samarbejde med ANCAP, der strækker sig tilbage til 1956, med denne kvalitetssikring og modernisering af deres cementproduktion. Ordren bekræfter vores gode forhold til ANCAP og understreger værdien af FLSmidths position som totalleverandør af produkter og service samt vores stærke placering på det uruguayanske cementmarked, hvor vi har leveret langt størstedelen af udstyret til landets cementproduktion, udtaler administrerende koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109