23948sdkhjf

Ny formand for CO-industri

Thorkild E. Jensen, der er nyvalgt formand for Dansk Metal, afløser Max Bæhring.
Formanden for Dansk Metal, Thorkild E. Jensen, 53 år, er valgt til ny formand for CO-industri. Han afløser Max Bæhring, der har været formand for CO-industri i 12 år.

Som formand for CO-industri skal Thorkild E. Jensen sammen med næstformanden, gruppeformand Børge Frederiksen, SiD Industri, stå i spidsen for overenskomstforhandlingerne for 325.000 timelønnede og administrative og tekniske funktionærer i industrien. Første gang ved overenskomstfornyelsen i begyndelsen af 2004.

Thorkild E. Jensen, der er uddannet bygnings-og landbrugssmed fra Thy, har en solid faglig karriere bag sig: Han har været tillidsrepræsentant på Vølund i Esbjerg, afdelingsformand for Metal i Esbjerg, hovedbestyrelsesmedlem, distriktsformand og medlem af forretningsudvalget, sekretær i Metals forhandlingsafdeling, forbundssekretær og leder af Metals forhandlingssekretariat, næstformand i Metal siden 1994 og i en årrække siddet i CO-industris forretningsudvalg. Hans post her overtages af Metals nye næstformand Ole Ibsen. Det er forretningsudvalget, der udgør CO-industris forhandlingsudvalg ved overenskomstforhandlinger med arbejdsgiverne i Dansk Industri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079