23948sdkhjf

Jyden satser i Kina

Den vestjyske producent af staldinventar åbner nyt salgskontor.

Salgskontoret, der har fået navnet Jyden Animal Housing China, er fysisk placeret i Qingdao, der er omdrejningspunkt for mange af de kinesiske landbrugsanliggender. Det skriver Jyden i en pressemeddelelse.

- Udvidelsen i Kina falder i god tråd med vores målsætning om at kunne styrke salgsaktiviteterne på det kinesiske marked. Vi ønsker derfor at være synligt repræsenteret for at kunne skabe og opretholde kontakten til vores netværk af investorer og forretningspartnere – og de fleste af investeringerne ligger logistisk set godt i forhold til Qingdao-lokationen. Kinesiske landbrugsreformer har givet øget potentiale for etablering af storfarme, både indenfor mælke- og svineproduktion, men i første omgang har vi valgt at fokusere på løsninger til de kinesiske svinebrug, udtaler Jesper Bech, salgsdirektør for Jyden – og bestyrelsesformand for Jyden Animal Housing China.

Til varetagelsen af aktiviteterne i Kina er Leiden Lei ansat som general manager. Han skal varetage opgaver på både et strategisk og operationelt niveau – og være bindeleddet mellem Jyden i Danmark og de kinesiske investorer.

Leiden Lei har en landbrugsmæssig baggrund med en bachelorgrad i husdyrhold fra Huazhong Agriculture University samt 17 års erhvervserfaring indenfor svinebranchen.

- Kina er et nyt og spændende marked for os, og med ansættelsen af Leiden Lei kan vi både bryde de sproglige og kulturelle udfordringer samt byde ind med brancheviden, lokal indsigt og forretningsforståelse. I kombination med Jydens knowhow har vi nu mulighed for at tilbyde de bedste full line-løsninger til kinesisk svineproduktion - både for danske og nu også kinesiske investorer. Det giver os en stærk fordel – på alle fronter, afslutter Jesper Bech.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141