23948sdkhjf

Uden effekt på mindre virksomheder

Trods den borgerlige regerings løfter om bedre rammevilkår har det store flertal af firmaer endnu ikke oplevet forbedringer, viser en IFO-analyse fra ErhvervsBladet.
Den borgerlige regering vil skabe bedre rammevilkår for erhvervslivet. Men trods de klare løfter har to ud af tre små og mellemstore virksomheder ikke oplevet, at deres hverdag er blevet lettere, siden den borgerlige regering kom til for knap to år siden.

Det viser en undersøgelse blandt 1.026 repræsentativt udvalgte virksomheder, som IFO-Analyser har foretaget for ErhvervsBladet.

65 pct. af de adspurgte virksomhederne med op til 75 ansatte mener, at vilkårene for at drive virksomhed er de samme, som før Danmark fik en borgerlig regering.

Har virksomhederne oplevet ændringer, har det dog været til det bedre for de flestes vedkommende. Hver fjerde af de adspurgte virksomheder mener, at det er blevet lettere at drive virksomhed, mens kun otte pct. decideret mener, at det er blevet sværere.

- Vi kan ikke mærke nogen forskel, men vi har en forventning om, at den er der. Blandt andet tror jeg, at den borgerlige regering er mere fornuftig på miljø-området. Men vi har svært ved at skelne mellem, hvilke regler som skyldes den nuværende regering, den tidligere og EU, siger adm. direktør hos Cortex Technology A/S i Hadsund i Nordjylland, Flemming Christensen, til ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094