23948sdkhjf

Ny topchef og ny strategi hos Skako

Lars Bugge er blevet ansat som nye CEO. Samtidig rykkes der rundt på den øvrige direktion hos Skako.
Lars Bugge har omfattende erfaring fra bestyrelse og direktion i industrivirksomheder og har senest stået i spidsen for et succesrigt turn-around i uni-chains.

Udover stillingen som koncernchef i Skako A/S bliver Lars Bugge også CEO med operativt ansvar i Skako Concrete A/S og Skako Vibration A/S.

Organisatoriske ændringer
I forbindelse med Lars Bugges tiltræden gennemføres en række organisatoriske ændringer. Carl Graversen, direktør for Skako Vibration, udnævnes til CFO for Skako A/S og indtræder samtidig i direktionen i de samme tre selskaber som Lars Bugge.

Driften af Skako Concrete i Frankrig og Danmark samles med en udbygget fælles, global salgsorganisation og fælles produktprogram. Direktør Bjørn Peters fortsætter som divisionschef for Skako Concrete Faaborg, og økonomidirektør Franck Dehon udnævnes til divisionschef for Skako Concrete Frankrig.

Skako Lift fortsætter under CEO Kenneth Lobergs ledelse.

Yderligere rationaliseringer
Samtidig med gennemførelsen af de organisatoriske ændringer har bestyrelsen gennemført en række aktiviteter for øjeblikkelig reduktion af driftsomkostninger.

- Initiativerne, som også har til formål at støbe et nyt fundament under Skako, indeholder blandt andet en sammenlægning af en række funktioner, omkostningsreduktioner og opsigelse af en række medarbejdere på tværs af Skako-selskaberne i Danmark og i udlandet, skriver Skako i en fondsbørsmeddelelse.

Ledelsen vil nu satse på at øge markedsandelen, og dermed skabe basis for et Skako i vækst. Det er ledelsens mål herigennem at sikre et positivt driftsresultat i 2011 for Skako A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14