23948sdkhjf

LM Glasfiber flytter sit hovedkontor til Kolding

LM Glasfiber planlægger at flytte sit hovedkontor fra Lunderskov til Kolding. Flytningen vil finde sted gradvist fra midten af 2008 og omfatter ca. 300 medarbejdere, som arbejder med forskellige koncernfunktioner samt med forskning og udvikling.
Flytningen foretages for at få mere kontorplads og skabe et moderne og attraktivt arbejdsmiljø i vores hovedkontor.

LM Glasfiber arbejder i dag i sit historiske hovedkontor i Lunderskov, hvor selskabet startede sine aktiviteter i 1940’erne. Disse bygninger er gradvist blevet udvidet, men kan ikke længere skabe rammerne om selskabets fortsatte vækst.

- Som følge af vores omfattende internationale ekspansion er koncernfunk-tionerne og antallet af forsknings- og udviklingsmedarbejdere i Danmark vokset med over 20 % inden for det sidste år, og vi arbejder i øjeblikket på at tiltrække mere end 50 ingeniører og teknikere til vores danske R&D Center med henblik på at understøtte vores fokus på innovation og teknologisk fremskridt. Danmark er verdens vindkraftcentrum, og for at kunne fastholde og tiltrække de bedste medarbejdere skal vi kunne tilbyde et godt arbejds-miljø med en god beliggenhed. Flytningen til Kolding vil give os en solid fremtidig platform i Danmark, så vi kan tilbyde enestående globale karriere-muligheder i en branche med et enormt vækstpotentiale, udtaler Roland M. Sundén, administrerende direktør for LM Glasfiber.

LM Glasfibers laboratorie- og afprøvningsanlæg vil fortsat være beliggende i Lunderskov.

Kilde: LM Glasfiber / http://www.lmglasfiber.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078