23948sdkhjf

U-B-Let klar til generationsskifte

Grundlægger Knud H. Raun er nu klar til at overlade tøjlerne til en ny direktør.
Det bliver 48-årige Hans Wichmann Madsen, der i fremtiden skal stå i spidsen for den østjyske producent af transportløsninger til plejesektoren og industrien.

- I de seneste måneder har jeg været inde og se nærmere på virksomheden for at lære U-B-Let at kende samt finde ud af, om det var noget for mig at gå ind i. Det er det afgjort. Der er masser af vækstpotentiale til stede, så derfor er der nu sat gang i et glidende generationsskifte, fortæller Hans Wichmann Madsen til Børsen.

Vil fordoble omsætningen
Knud H. Raun forbliver dog i virksomheden i de næste seks år. Generationsskiftet er organiseret sådan, at de to hver får en 50 % ejerandel af virksomheden. Hans Wichmann Madsen har så overladt en tredjedel af sin ejerandel til kapitalfonden GaCelle A/S.

Arbejdsfordelingen mellem de to ejere vil i fremtiden blive sådan, at Knud H. Raun får til opgave at står for alt, hvad der omhandler produktion og udvikling, mens Hans Wichmann Madsen vil få hovedansvaret for salg og kunder.

Sidstnævnte bliver centralt i de kommende år, for i løbet af den seksårige periode forventer ejerne at kunne fordoble omsætningen til 40 mio. kr. og sikre et overskud på 10 % af disse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079