23948sdkhjf

Tunesisk ordre til FLSmidth

FLSmidth har indgået kontrakt på levering af en cementfabrik samt vedligeholdelseskontrakt med det tunesisk-ejede selskab Carthage Cement.
Kontrakten på levering af en topmoderne cementfabrik har en værdi af 797 mio. kr. Cementfabrikken har en kapacitet på 5.800 tons pr. dag, og den skal opføres ca. 40 km sydvest for den tunesiske hovedstad Tunis.

Leverancerne omfatter blandt andet en komplet ovnlinie, ATOX- og UMS-møller, siloer, et komplet ECS (Expert Control and Supervision) automationssystem samt et pakkeri. For at sikre miljøet bedst muligt udstyres fabrikken endvidere med et QCX kvalitetsstyringssystem, gasanalyseudstyr og filtre til røgrensning.

Lang forhistorie i Tunesien
FLSmidth har samtidig indgået kontrakt med Carthage Cement om drift og vedligeholdelse af den nye cementfabrik. Ordren omfatter al den nødvendige bemanding af fabrikken til drift og vedligeholdelse af udstyret, uddannelse af personale samt indkøb og lagerstyring af reservedele og smøremidler.

Drifts- og vedligeholdelseskontrakten vil over en femårig periode udgøre en værdi for FLSmidth på mere end 500 mio. kr.

- FLSmidth har en lang forhistorie i Tunesien og andre nordafrikanske lande, og vi er overbeviste om, at det afrikanske cementmarked fortsat byder på muligheder for vækst. Dette projekt er derfor meget vigtigt og vil yderligere styrke vores position i regionen. Cementfabrikken bliver en af de største i Nordafrika og udmærker sig ved den nyeste teknologi, de mest energieffektive løsninger og de højeste miljømæssige standarder, siger administrerende koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125