23948sdkhjf

Dansk vindindustri massivt til stede på amerikansk messe

28 danske virksomheder deltager på fællesstand med henblik på at skabe kontakt til potentielle kunder i den amerikanske vindindustri.
De 28 deltagende virksomheder udgøres af såvel store som mindre virksomheder, der repræsenterer et bredt spektrum indenfor dansk vindindustri lige fra produktion af tårne ned til de mindste komponenter samt transport og logistikløsninger.

Virksomhederne er alle interesseret i at finde et afsætningspotentiale på det amerikanske marked, hvor der alene i 2009 blev installeret 9.922 MW, således at der pr. 1. januar 2010 var installeret i alt 35.159 MW.

Amerikansk marked viser potentiale
Dansk Eksportforening er sammen med brancheorganisationen Vindmølleindustrien arrangører af den danske fællesstand på i alt 450 kvadratmeter på Windpower 2010, som finder sted den 23.-26. maj 2010 i Dallas, Texas. Fællesstanden er støttet af eksportrådet med tilskud fra efterårets erhvervspakke.

Det er den amerikanske Wind Energy Association (AWEA) der står bag Windpower-udstillingen, som er den største vindenergi-begivenhed af sin slags. Sidste år havde den mere end 23.000 besøgende og næsten 1.300 udstillere.

- Der er fortsat vækst på nogle af de kendte vindmøllemarkeder såsom Kina og Indien, og der er nye markeder, der langsomt åbner sig og viser et fremtidigt afsætningspotentiale for danske virksomheder blandt andet USA, så derfor har vi store forventninger til fremstødet i Amerika, som er den største satsning på det amerikanske marked indtil nu, udtaler Rikke Berg, ansvarlig for Danish Wind Energy Group.

Følgende danske virksomheder udstiller på messen
Advanced Offshore Solutions
Aluwind
Bach Composite Industry
Baltship
C C Jensen
Climate Consortium Denmark
Danfoss
DEIF Wind Power Technology
Deugro Danmark
Electricon
Elpress
Fritz Schur Energy
Gram & Juhl
Hans Buch
Hydra-Grene
Jupiter Group
kk-electronic
Klingspor
Liftra
Lund & Sørensen
NIBE Wind Components
Nissens
Resolux
Scanpocon
Skykon
SSP Technology
Zero-Max
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109