23948sdkhjf

techNaero styrkes på pneumatiske transportanlæg

Haslev-virksomheden techNaero aps der er specialist i luft/støv rensning og i lufttransport af alle typer løse materialer, har styrket sin ekspertise indenfor pneumatiske transportanlæg. techNaero har netop har overtaget forhandlingen af det kendte italienske firma Ariostea’s komplette program for pneumatisk transport i hele Skandinavien.
techNaero kan nu tilbyde komplette transportanlæg til skandinaviske industrivirksomheder. Anlæggene kan uanset størrelse leveres nøglefærdige med alle nødvendige styrings- og overvågningskomponenter, så der kun er én leverandør der er ansvarlig for hele leverancen. Specielle komponenter sikrer at stærkt slidende og eksplosive materialer kan håndteres uden generende stop i produktionen og løbende ekstraudgifter.

Ariostea har siden 1952 leveret mere end 1500 komplette anlæg overalt i verden, til alle former for industrier og er særligt specialiseret i plastbearbejdende virksomheder, hvor man har særlige krav til nænsom transport af rå materialer frem til maskinerne og hvor forskellige plasttyper ikke kræver samme behandling i transportanlægget.


Testlaboratorium hos Ariostea s.p.a. Det testede materiale sendes flere gange rundt i de mange forskellige ledningstyper for at simulere flere hundrede meter rørledning.
Den lange erfaring og de mange forskellige typer anlæg, har gjort design af nye anlæg meget sikker og ydermere har Ariostea i Italien et meget stort testlaboratorium, hvor det er muligt for potentielle kunder at afprøve flere forskellige anlægstyper med egne materialer i fuld skala. Det gør, at man kan være 100% sikker på fuld funktionalitet fra dag ét, når anlægget tages i drift.

Pneumatiske transportanlæg flytter alle former for løse og tørre materialer nemt og uden støvgener fra et punkt til et andet inden for et produktionsområde.

Hos techNaero aps forventer man sig meget af det nye samarbejde, idet Ariostea planlægger at anvende techNaero’s filtersystemer til alle sine anlæg i fremtiden.

Kilde: techNaero aps / http://www.technaero.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064