23948sdkhjf

Pumac skal op i gear

Pumac Stanseværk skifter gear. Ejerleder Lars Fogh har overladt direktørstolen til Lars Knudsen, der skal skabe fornyet vækst ved blandt andet at indføre lean i produktionen.
Pumac Stanseværk har fået ny mand i chefstolen, der skal synliggøre virksomhedens mål og resultater. Den nye mand er Lars Knudsen, som kommer fra en stilling som adm. direktør for Danfoss Commercial Compressors Ltd. i Atlanta. Det skriver ErhvervsBladet i dag.

- Pumac er en veldrevet virksomhed, men den skal et gear op. Vi skal kort og godt have forbedret resultatet ved at optimere såvel drift som afsætning. Effektiviteten og produktiviteten skal i vejret, og et af mine mål bliver indførelse af lean og ekstrem fokus på at skabe værdi for kunderne. Mulighederne er gode, siger Lars Knuden til avisen.

Produktionen i Svenstrup ved Aalborg består i fremstilling af metalkomponenter, herunder blandt andet stansning, bukning, svejsning, slibning, maling og samling. Desuden samarbejder virksomheden med en række andre underleverandørvirksomheder, når større systemløsninger skal udvikles.

Kilde: ErhvervsBladet / http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078