23948sdkhjf

Gaia-Wind når produktionsmilepæl og MCS-certificering

Gaia har netop produceret sin husstandsvindmølle af typen 11kW nr. 100 og har samtidig opnået en britisk certificering af sin kvalitetsstyring.
Gaia-Wind 11 kW husstandsmølle nr. 100, der netop er færdigfabrikeret fra den nuværende produktionslinje, er nu på vej til Segen Ltd, der er den førende engelske distributør og montør af vedvarende energisystemer.

Således vil den være endnu en af det stigende antal Gaia-Wind 11 kW husstandsmøller, som Segen har installeret på en af deres mange kunders ejendomme i England.

Fremadrettet vil de næste 100 møller blive bygget, testet, afsendt og installeret allerede i løbet af 2010 – en produktionskapacitet, som Gaia-Wind fortsætter med at udvide for at opfylde den voksende efterspørgsel. I løbet af 2011 planlægger Gaia-Wind således at levere 100-vis af husstandsmøller fra produktionslinjer i både Jylland og Skotland.

Certificering i hus
Den 6. maj 2010 afsluttede Gaia-Wind A/S den indledende Factory Production Control (FPC) certificeringsrevision - Department of Energy & Climate Change’s nye Microgeneration Certificeringsordning (MCS).

Ved certificeringsprocessens afslutning sent samme eftermiddag i Ecopark i Århus, konkluderede Mr. Chris Jarvis, ACQI Miet fra The British Approvals Board (BABT) hos TÜV SÜD Gruppen, som agerer på vegne af den britiske regering, at "Gaia-Wind har en professionel organisation med en meget professionel tilgang til fremstilling af et godt produkt". Hans Ole Lørup, administrerende direktør for Gaia-Wind A/S kommenterede dette:

- Vores produktions- og SCM teams på Gaia-Wind værdsætter den kompetente rådgivning og de konstruktive, eksterne perspektiver, som vi har modtaget fra FPC auditprocessen. I vores travle hverdag hjælper det os med at imødekomme efterspørgslen og holde fast ved vores prioriteter samt mindske vores vokseværk, når vi fortsætter med at udvide vores kapacitet med en fordobling hvert år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08