23948sdkhjf

Nyt forskningscenter en realitet

DAMRC - som er et forsknings- og udviklingscenter inden for avancerede produktionsmetoder og materialer – er blevet åbnet i Herning.
Det markeres med en reception, som afholdes tirsdag 18. Maj kl. 13 hos Unimerco på Drejersvej i Sunds. Her kan man høre mere om DAMRC, det første udviklingsprojekt og perspektiverne for centeret, som skal omsætte den nyeste viden til praktiske løsninger og til gavn for dansk industris globale konkurrenceevne.

Ved receptionen vil blandt andet professor Ole Lauridsen (Terma), som er formand for DAMRC, Jan Närlinge, som er chef for Boeing i Nordeuropa, og Hernings borgmester Lars Krarup være til stede.

Initiativ fra Boeing
DAMRC, som står for Danish Advanced Manufacturing and Research Center, er en udløber af konkurrencen om at levere nye kampfly til det danske flyvevåben.

Den amerikanske flyproducent Boeing har taget initiativet til centeret på baggrund af Advanced Manufacturing and Research Center, som er et lignende og meget succesfuldt projekt i Sheffield i England.

De danske partnere i centeret er Vestas, Danish Aerotech, Multicut, Terma og Unimerco samt Aarhus Universitet, Center for Sikkerhedsindustrien (CenSec), Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande, Herning Kommune og Region Midtjylland. DAMRC's sekretariat holder til i Innovatorium i Herning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079