23948sdkhjf

Unimerco blandt de 100 bedste arbejdspladser i Europa

Unimerco er for femte gang blevet udnævnt som en af de 100 bedste arbejdspladser i Europa. Denne gang følger der en særlig hæder med kåringen, idet Unimerco også er blevet ”European Trust Champion”. Det vil sige, at virksomheden er én af kun seks virksomheder, som har været på listen fem år i træk.
Det internationale institut Great Place to Work® har kåret Unimerco som en af de 100 bedste arbejdspladser i Europa, og i vurderingen lægges der først og fremmest vægt på de gode menneskelige relationer på arbejdspladsen.

En anderledes virksomhed
- I en tid med stor efterspørgsel efter kvalificeret arbejdskraft er det endnu vigtigere at skabe en attraktiv arbejdsplads. Derfor lægger vi i Unimerco stor vægt på at bevare og videreudvikle alt det, der gør os til en unik virksomhed, fortæller Kenneth Iversen, Unimercos administrerende direktør.

Unimerco er 100 % ejet af medarbejdere og ledelse. Aktieordningen er en af de væsentlige årsager til Unimercos flotte placeringer, idet den både skaber interesse for virksomheden, arbejdsglæde og ansvarlighed. Derudover giver muligheden for medejerskab også mere kontante fordele, idet medarbejder-ne i løbet af en overskuelig årrække kan opbygge en betydelig formue. 96 % af Unimercos medarbejdere har i dag aktier i virksomheden.

En anden del af Unimercos filosofi er den involverende og åbne kommunika-tionsform, som understøttes af den særlige bygningsindretning. Alle koncer-nens selskaber er indrettet som "Den overdækkede landsby", hvor et et åbent kontorlandskab uden afskærmning er forbundet med lager og produk-tion. Indretningen medvirker til, at kommunikationen kan flyde frit og uhindret i virksomheden.

Eksklusivt selskab
De fem europæiske virksomheder, der sammen med Unimerco er blevet ”European Trust Champion”, er alle kendetegnet ved stabil udvikling og ledelse og en uhierarkisk og åben virksomhedskultur. Hele tre danske virksomheder har gennem alle årene været i top 100. Foruden Unimerco er det Middelfart Sparekasse og Boehringer Ingelheim Denmark.

Løbende arbejde
- Det er vores mål, at den enkelte medarbejder trives hver dag og føler stolthed over at være en del af Unimerco. Derfor nøjes vi selvfølgelig ikke med at tage temperaturen én gang årligt. Vi ser undersøgelsen som et supplement til det løbende arbejde med at skabe og bevare en virkelig attraktiv arbejdsplads. Når dygtige medarbejdere er glade og tilfredse, vil det resultere i den bedste kundeservice, hvilket er til gavn for virksomhedens konkurrenceevne, siger Kenneth Iversen.

Kilde: Unimerco - http://www.unimerco.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078