23948sdkhjf

Stor kedelordre i hus hos Scan Industries

Scan Industries har succes med salg af elkedler, som anvender overskudsstrøm fra vindmøller. Virksomheden har netop hevet en ordre på levering af den første elkedel til fjernvarmesektoren i land.
For få dage siden kunne direktør Karsten Olesen hos Scan Industries i Hvide Sande sætte sin underskrift på leveringen af den første elkedel til brug i fjernvarmesektoren. Det er Hvide Sande Fjernvarmeværk, som har valgt at være på forkant med udviklingen inden for brugen af overskudsenergi fra vindmøller, den såkaldte regulerkraft.

Anlægget, som skal leveres til Hvide Sande Fjernvarmeværk, er et mellemstort anlæg på 10 MW, og vil beløbe sig til en pris i nærheden af de 6 mio. kr.

Arbejdspladser sikret
- Vi er utrolig stolte af, at den første højspændingskedel skal leveres lokalt. Detailplanlægningen er i fuld gang, og selve kedlen er bestilt hos den norske leverandør Parat Halvorsen i Flekkefjord, siger Karsten Olesen, som forventer, at første etape af installationsarbejdet på fjernvarmeværket går i gang i starten af juli måned.

Fremstillingen af fundamentet til højspændingskedlen og fabrikationen af rør til installationen er også sat i værk.

- Ordren betyder, at der i mindst tre måneder vil være beskæftigelse til tre-fire mand. Dertil kommer at en række underleverandører også skal arbejde med på projektet, siger Jens Jakobsen, som for kort tiden siden blev ansat som salgsingeniør hos Scan Industries.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078