23948sdkhjf

Grønbech & Sønner overtager ABB’s ventilserviceaktiviteterne

Med virkning fra 1. maj 2010 har Grønbech & Sønner overtaget ventilserviceaktiviteterne samt tilhørende medarbejdere fra ABB A/S’ afdeling i Esbjerg.
- Beslutningen om at frasælge forretningsområdet ventilservice er truffet for at styrke fokus på vores kerneforretning, udtaler forretningschef Kristian Ravn, ABB A/S.

Afdelingen i Esbjerg med servicechef Tom Nymand Kristensen og hans seks medarbejdere vil i fremtiden være en del af Grønbech & Sønners serviceorganisation, som – udover hovedsædet med tilhørende serviceværksted i København – også omfatter serviceværksteder i Vinderup og Vejle.

Vil ind på offshore-området
- Det har hele tiden været Grønbech & Sønner A/S’ intention at udvikle serviceorganisationen til at være landsdækkende men samtidig også fuldt dækkende på alle typer for ventiler, aktuatorer og pumper samt kalibrering af instrumenter, udtaler Axel Bang-Berthelsen, som er administrerende direktør for Grønbech & Sønner, og han fortsætter:

- Vi har længe haft interesse i at komme ind på offshore-området, og vi vil med denne overdragelse opnå dette. Et samarbejde mellem Grønbech & Sønner A/S og ABB A/S betyder et one stop shopping-koncept, hvor Grønbech & Sønner A/S står for pumpedelen, og ABB A/S står for motorer og frekvensomformere.

Grønbech & Sønner har yderligt valgt at udvide serviceorganisationen idet man pr. 1. maj har ansat af Claus Sørensen (41) som servicechef med ansvar for Service Øst.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.115