23948sdkhjf

Broen har succes i Japan

Den fynske koncern har etableret et samarbejde om levering af laboratorieudstyr til Japans næststørste medicinalvirksomhed.
Gennem målrettet arbejde er det lykkedes Broen at få foden inden for på det japanske marked for laboratorie- og sikkerhedsudstyr. I hvert fald har medicinalvirksomheden Astellas Pharma været så begejstret for den fynske virksomhed, at de nu er blevet faste aftagere.

- Vi har været i stand til at tilbyde noget, der er anderledes end vores konkurrenter på dette nichemarked, udtaler Jesper Torp, der er direktør i Broen Lab, som er Broens afdeling for laboratorieprodukterne, til Børsen.

Forventer stigende omsætning
I dag udgør produktionen af laboratorieudstyr ca. 25 % af Broens omsætning på 762 mio. kr. Af denne andel afsættes ca. 5 % i Japan.

Broen har imidlertid fået blod på tanden takket være samarbejdet med Astellas Pharma, og det er planen, at den japanske andel af omsætningen i Broen Labs skal øges til 10 % inden for få år.

Det skal blandt andet ske ved at finde nye nicher i Japan. Jesper Torp mener blandt andet, at japanske skoler vil være oplagte kunder, idet de kan bruge Broens laboratorieudstyr i deres fysiklokaler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078