23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
A.P. Møller-Mærsk A/S
Lars Erik Kann-Rasmussen og Cecilie Mose Hansen er udtrådt af bestyrelsen for A.P. Møller - Mærsk A/S til fordel for Arne Karlsson, Erik Rasmussen og Robert John Routs. Imens har Niels Jakobsen overtaget næstformandsposten for Poul Johan Svanholm.

Automatic Syd
Automatic Syd A/S har ansat Carsten Noordman, 39 år, som salgsingeniør på Sjælland. Hans primære arbejdsopgaver bliver salg, kundepleje og tilbudsgivning, samt rådgivning og vejledning af kunderne.

Automatic Syd producerer el-tavler samt automations- og robotløsninger til industrien, OEM- og maskinfabrikanter samt tekniske installatører.

Danfoss A/S
Den 51-årige svensker Björn Rosengren er netop indtrådt i Danfoss’ bestyrelse. Björn Rosengren har en M.Sc. i teknologi fra Chalmers University of Technology i Göteborg og er divisionsdirektør i Atlas Copco.

Dansk Metal Aalborg
Jan Gregersen tiltræder pr. 1. maj 2010 posten som formand for Dansk Metals afdeling i Aalborg.

Han træder i stedet for formanden gennem de seneste 25 år, Kurt T. Nielsen.

Dantherm A/S
De medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer Jens-Jørn Hansen og Johan Johnsen Rosenkilde er trådt ud af bestyrelsen for Dantherm A/S. De erstattes ikke af nye medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer.

Følgende personer udgør herefter bestyrelsen for Dantherm A/S Jørgen Møller-Rasmussen (formand), Preben Tolstrup (næstformand), Niels Kristian Agner, Nils Rosenkrands Olsen, Conni-Dorthe Laursen (medarbejdervalgt) og Per Friis Pedersen (medarbejdervalgt).

Frese Metal- og Stålstøberi A/S
Søren Østergaard Sørensen, direktør i Grundfos Holding A/S, er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Rambøll
Thomas Rand er tiltrådt som administrerende direktør for Energi i Rambøll.

Saab
Håkan Buskhe er tiltrådt som ny VD og ny koncernchef hos Saab.

Nuværende VD og koncernchef Åke Svensson forlader posten pr. 1. september 2010.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141