23948sdkhjf

Uponor etablerer endnu et uddannelsescenter

Uponor i Glostrup etablerede i 2006 Uponor Academy med henblik på uddannelse og rådgivning inden for VVS-branchen, hvilket blev en stor succes. Uponor etablerer derfor endnu et Uponor Academy i Hadsund for VA-branchen med fokus på vandforsyning og spildevand.
Uponor Academy henvender sig til alle, der beskæftiger sig med vandforsy-ning og spildevand. Som undervisere er der tilknyttet interne og eksterne teknikere og eksperter på et højt teknisk niveau. Undervisningen og forskel-lige workshops vil være modulopbygget således, at ethvert behov kan imødekommes. Undervisningen foregår henholdsvis i teori- og praktiklokalet, hvor kursisterne har mulighed for at installere, afprøve og eksperimentere med selv store og komplicerede installationer i sandgraven.

I forbindelse med kommunesammenlægningen, og ikke mindst den øgede aktivitet i bygge- og anlægsbranchen, er der sket ændringer i personsam-mensætningen i stort set hele branchen. Med etablering af Uponor Academy kan Uponor tilbyde branchen at få en professionel opdatering til et vigtigt område. Alle fra VA-branchen vil på Uponor Academy få muligheden for at kunne blive opdateret om de seneste nyheder og muligheder.

Kilde: Uponor – http://www.uponor.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078