23948sdkhjf

Ib Andresen Industri lander storordre

Den fynske stålleverandør skal årligt producere over 1 mio. meter profilvalset stål til stilladsproducent.

Svenske Haki bliver ny kunde hos Ib Andresen Industri.

- Haki er en stor svensk koncern, som blandt andet producerer stillads- og overdækningssystemer. Det er til deres stilladssystemer, at vi skal levere profilvalsede stålprofiler, fortæller Lars Bohnsen, sales manager hos Ib Andresen Industri, og fortsætter:

- Vi er stolte af at indgå samarbejdet med Haki. Et samarbejde som tog afsæt i et udviklingsarbejde, som resulterede i, at Haki er gået fra at købe et standardprodukt til at have deres eget. Derudover bekræfter samarbejdet endnu engang, at vores koncept med totale stålløsninger er det, som det nordeuropæiske marked efterspørger. Men der er ingen tvivl om, at vores ekspertise inden for stålbearbejdning og vores avancerede maskinpark er afgørende faktorer for, at samarbejdet er blevet en realitet.

Et langsigtet partnerskab
For at møde Hakis krav har Ib Andresen Industri fået konstrueret det hidtil største værktøj til deres profilvalselinjer. Værktøjet er et kæmpe søjlestel på 2 meter i længden og 1,5 meter i bredden.

- Vi forventer, at Ib Andresen Industri er den partner, som gør det muligt for os at etablere og introducere nye innovative stilladsprodukter til det globale marked. Vores første indtryk har levet op til disse forventninger, hvor de var hurtige til at svare på tekniske spørgsmål og yde support til vores udviklingsarbejde, fortæller Håkan Nilsson, logistik/indkøbsdirektør hos Haki, og fortsætter:

- De har de tekniske kompetencer inden for profilvalsning, som vi ikke selv har. Sammenholder man det med, at de også har en stor produktionskapacitet med fokus på kvalitetssikring og leveringssikkerhed, er grundlaget for et langsigtet partnerskab absolut til stede.

Løsningen, som Haki får leveret af Ib Andresen Industri, inkluderer udvikling og engineering, indkøb af stålmateriale, bearbejdning og formgivning heraf, samt et logistisk setup, der er skræddersyet til Hakis behov.

De mere end 1 mio. meter stålprofiler, som Ib Andresen Industri skal levere, løber årligt op i et tocifret millionbeløb.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078