23948sdkhjf

Offshorespecialisten MarCon konkurs

Leverandør af tekniske løsninger inden for skibs- og offshoreindustrien MarCon i Frederikshavn er taget under konkursbehandling ved retten i Hjørring.
Skifteretten i Hjørring har taget det rådgivende ingeniørfirma MarCon A/S i Frederikshavn under konkursbehandling efter begæring modtaget den 16.04.2010.

Kurator er advokat Per Buttenschøn, Advokataktieselskabet Kaalund & Partnere Eurojuris i Silkeborg, skriver Statstidende.

Om MarCon
MarCon A/S er ejet af direktør Bruno Schakenda og en norsk partner; Marin Teknikk. Virksomheden blev etableret i 1999. Oprindeligt startede firmaet i 1998 som Kvaerner Ship Design Denmark A/S.

I dag arbejder virksomheden primært indenfor skibs- og offshoreindustrien og har i de senere år blandt andet været med til at udvikle en ny type offshore-fundament til vindmøller sammen med Aalborg Universitet.

Derudover har MarCon erfaring inden for køleskibe, offshore fartøjer, bulk carriers, højhastigheds fartøjer, kraftvarmeværker, medicinal industrien og afsvovlingsanlæg til kraftværker.




Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078